Μητρόπολη: Εορτή Βρεφονηπιακών Σταθμών και Νεότητος

0

849498787897Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 καί ώρα 19:00 στη Κεντρική Αίθουσα Συνεδριάσεων της Τράπεζας Eurobank (οδός Ιωλκού 8 καί Φιλικής Εταιρείας, Νέα Ιωνία) εορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως στην οποία θα παρουσιασθούν από τα μικρά παιδιά που φοιτούν στους Σταθμούς τραγούδια, χορευτικά και θεατρικό έργο με τη συνοδεία μουσικής ορχήστρας από τους γονείς των μικρών μαθητών. Την εορτή θα παρουσιάσουν οι Ζαχαρίας Καρούνης και Χριστίνα Κουλουμπή.
Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου καί ώρα 19:30 η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας διοργανώνει την 21η εορτή Νεότητος στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (οδός Πρασίνου Λόφου 53, Νέο Ηράκλειο), στην οποία τα κατηχητικά σχολεία των ενοριών της Μητροπόλεως θα παρουσιάσουν θεατρικό έργο, δρώμενα, χορευτικά και επίκαιρα τραγούδια.

Εκ της Ιεράς Μητροπίλεως
Με εκτίμηση
πρεσβύτερος Μιχαήλ Παππάς

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Διαδικτύου
Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Προηγούμενο άρθροΤο Δημόσιο ζητεί 6.500 οικόπεδα στη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ. Το διαδημοτικό σχέδιο διαχείρισης απορριμάτων των όμορων δήμων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.