Δ.Φ.Χ.: Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες σε άπορους δημότες

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε τη παρακάτω ενημέρωση:

34534Ο Δήμος Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος δίνει τη δυνατότητα σε άπορους Δημότες και κάτοικους να έχουν δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες συμβουλευτικής αλλά και δήλωσης εισοδημάτων σε συνεργασία με λογιστές της περιοχής που παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Η δυνατότητα αυτή δίνεται άμεσα λόγω της περιόδου υποβολής  φορολογικών δηλώσεων. Καλούνται όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλέφωνο 210–2532047 (εσωτ. 306).

Οι δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες θα παρέχονται κάθε Τετάρτη από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρώτη Τετάρτη λειτουργίας είναι η Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015.

Προηγούμενο άρθροΠανούσης: “Η επόμενη βόμβα αντιεξουσιαστών θα μπει στο σπίτι του Τσίπρα”
Επόμενο άρθροΆρθρο-σοκ στην Die Welt: Οι Έλληνες δεν είναι πραγματικοί Έλληνες, άρα δεν ανήκουν στην ΕΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.