Ανακοίνωση της A.E. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”

0

33Τα μέλη του συλλόγου μας που στην πλειοψηφία τους είναι και κάτοικοι της συνοικίας Ειρήνης καθημερινά με εθελοντικές δράσεις προστατεύουν και έχουν αναλάβει την φύλαξη του γηπέδου αλλά και όλου του πάρκου της Ειρήνης, έτσι ώστε να συνεχίζει να είναι ένα μέρος που ο κάθε κάτοικος της πόλης μας  να μπορεί να αθλείται και να κάνει την βόλτα του με ασφάλεια για  τον ίδιο και τα παιδιά του.

22Μοναδικό ψεγάδι αυτή την στιγμή είναι η τρύπα που δημιουργήθηκε για δημοτικές εργασίες και παρόλο που ολοκληρώθηκαν εδώ και ένα μήνα περίπου, συνεχίζει να είναι ακάλυπτη! Όπως σχεδόν τα πάντα έτσι και αυτή την τρύπα μάλλον τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει να την κλείσουν…

11Καλές βουτιές σε όλους!!!

Προηγούμενο άρθροΤο Fx με τον Χαλκηδονικό στην Ερέτρια! (photos)
Επόμενο άρθροΑ.Ο.Π.Χαλκηδονικός: Σήμερα η γιορτή των Ακαδημιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.