Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση «Παιδιά και οικονομική κρίση» στο ΠΠΙΕΔ

0

nea-filadelfeia-koyrakis-ypoyrgos-paidias-ppied (main)Την Δευτέρα 25/05 στο ανοιχτό θέατρο του ΠΠΙΕΔ ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος διοργάνωσε την εκδήλωση- συζήτηση με θέμα:

Παιδιά και οικονομική κρίση – Ο ρόλος του σχολείου

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης & ο Βοηθός Συνήγορου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού Γ. Μόσχος. Τη συζήτηση συντόνισε ο Πέτρος Χαραβιτσίδης. Παρεμβάσεις ερωτήσεις έγιναν από εκπρόσωπους  του Δήμου, της Ένωσης Γονέων,  των Συλλόγων Γονέων & Εκπαιδευτικούς. Στο τέλος της εκδήλωσεις προβλήθηκε η ταινία: «Μη φοβάσαι: Μίλα» του 132ου Δ.Σ. Αθηνών (βραβείο Συνήγορου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Φεστιβάλ Ολυμπίας, 2012).

Δείτε ΕΔΩ βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του υπουργού, στην οποία μιλάει για τα σχέδια του για τη Παιδεία… καθώς και τις απαντήσεις του σε “ερωτήσεις – παρεμβάσεις” του κοινού.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΑνατριχίλα! Μάνα έκανε κούνια το νεκρό μωρό της
Επόμενο άρθροΑντιδράσεις για ριάλιτι, όπου μια οικογένεια ζει υπό την κατοχή των Γερμανών ναζί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.