Συνάντηση Δ.Φ.Χ. με το Ταμείο Παρακαταθηκών για τα Δάνεια

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

dimarxeio-nea-filadelfeiaΣυνάντηση πραγματοποίησε στις 14 Μαίου ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Άρης Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μιχάλης Λάλος και οι συνεργάτες επί της οικονομικής διαχείρισης με τον κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και ομάδα συνεργατών του.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αναδιαπραγμάτευση των όρων των δανείων του Δήμου καθώς και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων στο Δήμο μας.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πολύ σύντομα θα υπάρξει συμφωνία για αναχρηματοδότηση των δανείων με ευνοϊκότερους όρους οπότε και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Προηγούμενο άρθρο“Έχουν πράγματι θράσος όσοι αποδιάλυσαν τη δημόσια παιδεία τα τελευταία χρόνια…”
Επόμενο άρθροΘετικά μηνύματα για τη χρηματοδότηση του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.