Πρωτάθλημα – Κύπελλο & Άνοδο… για το Βόλεϊ Αντρών του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας!

0

ionikos-nfΈγραψε ιστορία η Ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού ΑΣ –κατέκτησε και το πρωτάθλημα μετά το κύπελλο και πήρε την πολυπόθητη άνοδο με 3-1 νίκες επί της Πολιτείας !

Πολύ μεγάλη νίκη -με την κατάκτηση της 1ης θέσης -πέτυχε η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ιωνικού ΑΣ επί του Α.Ο Πολιτείας με 3-1 σετ μετά από δραματικό παιχνίδι 2ωρών και 30΄ και στέφτηκε πρωταθλητής,παίρνωντας την άνοδο με 3-1 νίκες ! Ο Αγώνας ήτανε συγκλονιστικός και διεξήχθη μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 400 φίλοι της Πολιτείας αλλά και και οι 50 φίλοι του Ιωνικού ΑΣ που παρευρέθησαν στις 7/5/2015 στο κλειστό Γυμναστήριο της Πολιτείας. Τα σετ ( 17-25,27-25,23-25,18-25) Η ομάδα του Πάνου Ηλιόπουλου ήτανε εκπληκτική σε όλους τους τομείς -σε άμυνα και επίθεση- κυριάρχησε με το πάθος την δύναμη και την οργάνωση που έδειξε σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Πανηγυρική η ατμόσφαιρα μετά την λήξη του παιχνιδιού όταν οι παίκτες του Ιωνικού ΑΣ , ο κόουτς της ομάδας και η ψυχή του τμήματος Γενικός Αρχηγός Κώστας Καλοβυρνάς – δια χειρός Χρήστου Σύλλα εκπροσωπώντας την ΕΣΠΑΑ -έπαιρναν το κύπελλο του πρωταθλητή .Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ << συγχαίρει την ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ιωνικού ,τους προπονητές,αθλητές ,εφόρους,ιατρεικό επιτελείο, για την μεγάλη τους φετινή πορεία με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Επίσης για την άριστη δουλειά τους σε όλους τους τομείς,που με τις πανάξιες κατακτήσεις τους μας έκαναν όλους υπερήφανους >> Η σύνθεση του Κυπελλούχου και Πρωταθλητή Ιωνικού ΑΣ. Κόουτς- Ηλιόπουλος,Κοσμόγλου Ζωή. Αθλητές –Οικονόμου,Θεοδόσης, Παπαδόπουλος,Ζαγκανάς,Κανελόπουλος,Κοτσαμπάσης, Κουμιώτης,Γκιόκας,Διακονίδης,Κάλφας , Μπέλλος,Πατσιαλής,Καβαλέρης,Τσιαμπής. Γενικός Αρχηγός- Καλοβυρνάς, Έφορος –Μπουρατζής, Φυσιοθεραπευτής -Αγγελόπουλος

• Η ετήσια ΓΣ του Ιωνικού ΑΣ οριστικά τη ΤΕΤΑΡΤΗ 20/5/2015 στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ώρα 7 μμ.
• Το 3ο CAMP Καλαθόσφαιρας <<Ζαχαρίας Αλεξάνδρου>> του Ιωνικού ΑΣ -για παιδιά 6-16 ετών – θα διεξαχθεί φέτος από 15/6/2015 έως 26/6/2015

Προηγούμενο άρθροΜόδα φρίκης: Βγάζουν το δέρμα τους αντί για τατουάζ! (ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθροΕκδήλωση Αεροπροκόπων Ν.Φ. προς τιμή του Προστάτη τους Άγιο Γεώργιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.