“Καθαρισμός Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας από το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς – Απορίες”

0
Φωτογραφία αρχείου Fx
Φωτογραφία αρχείου Fx
Φωτογραφία αρχείου Fx

Από τον δημότη κύριο Μανόπουλο Μιχάλη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

5564
Ανακοίνωση της Εργατοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Κίνησης Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

“Κύριοι,
Κάνοντας τον καθημερινό μου περίπατο στο Άλσος τη Δευτέρα το πρωί ( 4 Μαϊου) βρήκα πεταμένη κάτω την ανακοίνωση μιας παράταξης (Εργατοϋπαλληλική Αγωνιστική Κίνηση Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας) την οποία σας επισυνάπτω.

Η ανακοίνωση αυτή μιλάει για Υπηρεσιακές Άδειες, 50 ευρώ επιπλέον αποζημίωση για τους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν για τον καθαρισμό από τα σκουπίδια την πρωτομαγιά και μέριμνα της δημοτικής αρχής για όποιον άλλο εργάστηκε για την επιτυχία του εγχειρήματος (φαντάζομαι τη διοργάνωση των εκδηλωσεων και την είσπραξη των τελών).

Η απορία μου είναι πλέον εύλογη:

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν πάρα πολλές “κλοπές” ρεύματος από τα πίλαρ του Δήμου αυτό το τριήμερο.

Πόσο κοστίζει τελικά το παζάρι σε μας, τους δημότες;

Πόσα θα πάρουν οι εργαζόμενοι του Δήμου για τον καθαρισμό της πόλης; Ουσιαστικά για δουλειά 8 ωρών αν υποθέσουμε ότι ξεκίνησαν 2 τη νύχτα (δεδομένου ότι το παζάρι έληγε τα μεσάνυχτα και προσθέτω ένα δίωρο για να ξεστήσουν οι μικροπωλητές) και τελείωσαν 10 το πρωί (εκείνη την ώρα δεν υπήρχε ίχνος σκουπιδιού στην πόλη, το επιβεβαιώνω ο ίδιος που βγήκα την κυριακάτική μου βόλτα στην πόλη);

Γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση είναι τα ανταποδοτικά τέλη, τα τέλη που πληρώνουμε οι δημότες για καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό.

Θα παρακαλούσα να το ψάξετε στο βαθμό που μπορείτε ώστε να έχουμε μία ακριβή εικόνα του αν και πόσα “κερατιάτικα” πληρώνουμε για τα χάλια μας!

Ευχαριστώ.
Μανόπουλος Μιχάλης”

Προηγούμενο άρθροΉθελε να μοιάσει με τον Hulk και παραλίγο να χάσει τα χέρια του!
Επόμενο άρθροΟι “επικίνδυνοι” κάδοι απορριμάτων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.