Κάλεσμα σε τοπικά μουσικά συγκροτήματα από την ΟΝΝΕΔ Φ.Χ.

0

Λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
band590H ΟΝΝΕΔ Ν.Φιλαδέλφειας -Ν.Χαλκηδόνας απευθύνει κάλεσμα σε τοπικά συγκροτήματα-μπάντες-μουσικά γκρούπ, για το φεστιβάλ φιλανθρωπικού σκοπού που θα γινει τέλος Ιουνίου στην πόλη μας. Το φεστιβάλ θα γίνει με σκοπό τα έσοδά του να πάνε στη συμπολίτισσα μας, τη μικρή Μυρτώ.Θέλουμε να στηρίξουμε τη προσπάθεια της οικογένειας της για καλή ανάρρωση.

Φυσικά για τις περιπτώσεις που έχουμε μεμονωμένους μουσικούς που θέλουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ τους ενημερώνουμε πως μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας καθώς θα προσπαθήσουμε να μην υπάρξει κανένας συνδημότης μας που έχει την επιθυμία να συμμετάσχει στο φεστιβάλ εκτός. Τα είδη μουσικής που θέλουμε να προωθηθούν είναι κυρίως το ελληνικό και ξένο ροκ, έντεχνο ελληνικό, τζαζ και ρέγγε χωρίς να αποκλείουμε κάποια άλλη πρόταση. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στο: 698 678 8423

Προηγούμενο άρθρο“Έχεις Μήνυμα” από την “Οαση”
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις σε Οίκους Ανοχής της Νέας Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.