Θετικά μηνύματα για τη χρηματοδότηση του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου

0
Η μακέτα του νέου 3ου Γυμνασίου - Λυκείου

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

Η μακέτα του νέου 3ου Γυμνασίου - Λυκείου
Η μακέτα του νέου 3ου Γυμνασίου – Λυκείου

Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 έγινε συνάντηση του Δημάρχου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Άρη Βασιλόπουλου με μέλη της Επιτροπής διεκδίκησης ανέγερσης των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, κατά την οποία έγινε εκτίμηση των εξελίξεων για το ανωτέρω θέμα μετά την αποστολή από την Περιφέρεια του με αρ. πρωτ. 87206/29.04.2015 εγγράφου με θέμα «Χρηματοδότηση 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας».

Το έγγραφο αξιολογήθηκε ως πάρα πολύ καλή εξέλιξη στην πορεία υλοποίησης του έργου και αποφασίστηκε η από κοινού συνέχιση προσπαθειών τόσο προς την Περιφέρεια όσο και στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. για τη χρηματοδότηση και κατασκευή των σχολείων το συντομότερο δυνατόν.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Δ.Φ.Χ. με το Ταμείο Παρακαταθηκών για τα Δάνεια
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Sleepover στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.