Η Γιορτή του παιδικού Τζούντο

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

2015-05-17 12.54.06Η γιορτή του παιδικού τζούντο

Σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του παιδικού τζούντο, αλλά και την εκμάθηση του στα παιδιά με παιδαγωγικό χαρακτήρα, ένωσαν τις δυνάμεις τους πρωταθλητές-δάσκαλοι σε μια από κοινού εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο (σχολικό γυμναστήριο) Νέας Φιλαδέλφειας.
Ώρα προσέλευσης ήταν 09:30 – Ώρα έναρξης 10:00 – Ώρα λήξεως 12:30 – Ώρα απονομών 13:00
Η συμμετοχή έφτασε τα 350 παιδιά από Ηλικίες 4 ετών έως και Παίδες – Κορασίδες Β (γεννηθέντες – γεννηθείσες έως το 2003).
Κανόνες διαιτησίας, εθιμοτυπικό του αθλήματος και βασικές αρχές διεξαγωγής αγώνα είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που αποκόμισαν τα παιδιά μέσα από μία διαφορετική προσέγγιση.
Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος, Δημοτικοί σύμβουλοι και ο απεσταλμένος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδέλφειας.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και με την βοήθειά τους ενισχύσαμε το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.
Συμμετείχαν:
ΑΥΓΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – (Α.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ ΒΥΡΩΝΑ)
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΟΣ – (ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ)
ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – (ΟΤΝΦ)
ΠΑΥΛΗΣ ΜΑΚΗΣ – (Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ)
ΠΑΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – (ΟΑΚΑ)
ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – (SHIAI CLUB ΚΗΦΙΣΙΑΣ)
ΦΥΤΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ – (Α.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ)
ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ – (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΩΡΩΠΟΥ)

2015-05-17 11.51.28 Κοινωνικό Παντοπωλείο

Προηγούμενο άρθρο“Γκρίνια” στην εκδήλωση με τους συλλόγους της πόλης στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΙερά Μητρόπολη Ιωνίας-Φιλαδελφείας: “Προσφορά. Η δική μας στάση!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.