Δ.Φ.Χ.: Δωρεάν Σπιρομέτρηση στους δημότες

0

spirometrisi2Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος με τη συνδρομή της εταιρίας Novartis, στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης & προαγωγής της υγείας του πληθυσμού, διοργανώνει δωρεάν σπιρομετρήσεις για όλους τους κατοίκους της πόλης άνω των 40 ετών. Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, από τις 09.00 – 13.00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ (Αττάλειας & Δεκελείας 152).

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους προσυμπτωματικούς ελέγχους που μετρά την πνευμονική λειτουργία και βοηθά στη διάγνωση διάφορων αναπνευστικών παθήσεων. Η εξέταση είναι ανώδυνη και διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.

Πρέπει να κάνετε την εξέταση όταν :
Βήχετε αρκετά
Έχετε δύσπνοια όταν περπατάτε γρήγορα
Ανησυχείτε για την κατάσταση των πνευμόνων σας
Είστε άνω των 40 ετών και καπνίζετε τους τελευταίους 12μήνες

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από ειδικό γιατρό Πνευμονολόγο.

Προηγούμενο άρθροΑγιος Ιωάννης Ν.Φ.: Φωτορεπορτάζ από τη γιορτή των Κατηχητικών
Επόμενο άρθροAmerican Odyssey: Σοφία Τσαλδάρη η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.