Γυναίκα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατεράδες

0

diduma

Μία μητέρα από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι τα δίδυμα που γέννησε τον Ιανουάριο του 2013 έχουν διαφορετικούς πατεράδες.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, είχε υποβάλει σε δικαστήριο τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει οικονομική βοήθεια από τον άντρα που ήταν σύντροφός της όταν συνέλαβε. Αλλά παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη είχε κοιμηθεί και με έναν άλλο άντρα.

Τότε, ο αρμόδιος δικαστής της επέβαλε τεστ πατρότητας, το οποίο και αποκάλυψε ότι ο άντρας ήταν ο πατέρας ενός από τα δίδυμα. Ένας γιατρός που κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο, δήλωσε ότι η συχνότητα του φαινομένου μπορεί να είναι σπάνια αλλά όχι και απίθανη και ότι συμβαίνει μία στις 13.000!

Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο κάθε πατέρας ξεχωριστά πρόκειται να αναλάβει μέρος των εξόδων διατροφής για το παιδί του.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΓερμανοί μαζεύουν υπογραφές για να αποζημιώσουν την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΈκαναν ψώνια 8.000 ευρώ ενώ “έψαχναν” την Άννυ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.