“Γκρίνια” στην εκδήλωση με τους συλλόγους της πόλης στο ΠΠΙΕΔ

0

2015-05-17-118Πολύ “γκρίνια” είχαμε από μέλη των συλλόγων της πόλης μας στην εκδήλωση για την Διεθνή ημέρα Μουσείων με τίτλο:  «Οι Σύλλογοι της πόλης μας δίνουν ραντεβού στο Μουσείο μας και παρουσιάζουν έθιμα και παραδόσεις του τόπου τους».

Η εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 17 Μαΐου το απόγευμα είχε αρκετά προβλήματα τόσο οργάνωσης, όσο και υλικοτεχνικά (ήχος, εικόνα κλπ), με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από τους συλλόγους, αλλά και από τους δημότες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Επίσης παράπονα υπήρξαν και για τη συμμετοχή συλλόγου -και μάλιστα στο κλείσιμο της εκδήλωσης- που δεν έχει καμία σχέση με “έθιμα και παραδόσεις του τόπου μας”… και που ήταν να παρουσιάσει χοροθέατρο και αφήγηση παραμυθιού.

2015-05-17-121

Προηγούμενο άρθροΌταν η Μαρία Κάλλας και η πριγκίπισσα του Μονακό διασκέδασαν στο Χιώτη! Θρυλική φωτογραφία
Επόμενο άρθροΗ Γιορτή του παιδικού Τζούντο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.