Τώρα: Φωτιά σε εργοστάσιο του Βόλου. Μέχρι στιγμής ένας νεκρός, φόβοι και για άλλους

0

volos

Φόβοι και για άλλους νεκρούς εντός του εργοστασίου. Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, μέσα στο οποίο διέμεναν αλλοδαποί, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κάνουν κάποιες εργασίες, προκάλεσαν πιθανόν άθελά τους τη φωτιά.

Ένα άτομο νεκρό και ένα με πολλαπλά εγκαύματα που οδηγήθηκε ήδη στο Νοσοκομείο, είναι ο απολογισμός της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, το οποίο μάλιστα συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.

Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη με δέκα οχήματα και 30 πυροσβέστες αυτή τη στιγμή να επιχειρούν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos.gr, πρόκειται για εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, μέσα στο οποίο διέμεναν αλλοδαποί, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κάνουν κάποιες εργασίες, προκάλεσαν πιθανόν άθελά τους τη φωτιά.

Το γεγονός αυτό είναι που κάνει τους Αξιωματικού της Π.Υ. να ανησυχούν πως ίσως εντός του εργοστασίου ανακαλύψουν και άλλους νεκρούς.

volos2

volos3

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτες καταστάσεις & “Προπηλακισμοί” στο Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης!!! (videos)
Επόμενο άρθροΆγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος – Aποκεφαλίστηκε στις 23 Απριλίου 303μ.χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.