Τοπική Ν.Δ.: “Bazaar βιβλίου” κατά τη διάρκεια του πανηγυριού της Πρωτομαγιάς

0

Λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου:

ND_BazaarBivliouΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατά τη διάρκεια του πανηγυριού της Πρωτομαγιάς στην πόλη μας και θέλοντας να συμβάλλουμε ως Τοπική Οργάνωση στην πολιτιστική αναβάθμιση του, διοργανώνουμε «Bazaar βιβλίου» στο χώρο των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Λ. Δεκελείας 58 και Σαλαμίνος, Ν.Χαλκηδόνα). Το Bazaar θα έχει τριήμερη διάρκεια παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις (Πέμπτη 6 μ.μ. -10μ.μ, Παρασκευή και Σάββατο 10 π.μ.- 10 μ.μ.). Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξουν και άλλες προσπάθειες πολιτιστικής αναβάθμισης του πανηγυριού της Πρωτομαγιάς.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση της “Λαϊκής Συσπείρωση” στις 3ης Μάη
Επόμενο άρθροΤι αλλάζει σε Πανελλαδικές και Λύκειο μετά την τροπολογία του Υπουργείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.