Πρωτομαγιά: “Προπηλακισμοί & όπλα… στο Δημαρχείο” για τις άδειες των μικροπωλητών!!!

1

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

68746868894Την 18/02/2015 το Δ.Σ πήρε απόφαση για τα τέλη και τον τρόπο εορτασμού της Πρωτομαγιάς η οποία υπερψηφίστηκε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων εκτός από ένα παρών.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης αδειών για την τοποθέτηση πάγκων στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου βρίσκονται σε καθημερινή βάση μεσάζοντες των μικροπωλητών, οι οποίοι με λεκτική και σωματική βία, ακόμη και με εμφάνιση όπλων, προπηλακίζουν τη δημοτική αρχή και τους μικροπωλητές με σκοπό να τους εμποδίσουν να πάρουν άδεια.

Σήμερα, την τέταρτη μέρα της διαδικασίας αδειοδότησης, δε δίστασαν να εισβάλουν στο Δημαρχείο και επιδεικνύοντας απειλητικά με όπλα δημότες και υπαλλήλους κατέλαβαν το χώρο της εισόδου και της υπηρεσίας εσόδων. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των συμβάντων ήταν παρούσες αστυνομικές δυνάμεις, η στάση των οποίων προκαλεί ερωτηματικά.

Η Δημοτική Αρχή δε θα υποκύψει σε αυτές τις πρακτικές εκβιασμού. Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι θα υλοποιήσει με κάθε τρόπο τις αποφάσεις του Δ.Σ.

Αυτή η πόλη ανήκει στους κατοίκους της και σε κανένα άλλο.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή (26/04) για τον 5ο Λαϊκό αγώνα δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης»
Επόμενο άρθροΕργασιακός μεσαίωνας στον κλάδο των εργολαβιών καθαρισμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.