Ο Δήμος Φ.Χ. ζητά από τους καταληψίες να αποχωρήσουν από τον “Κένταυρο”

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

2ewewqΑνακοίνωση του Δήμου για τον Κένταυρο

Το αναψυκτήριο του Κενταύρου στο άλσος είναι κλειστό από το 2011 ύστερα από δικαστικές αποφάσεις που το κρίνουν κατεδαφιστέο εφόσον βρίσκεται εντός δασικής έκτασης και υπερβαίνει τα 700 τμ. Τα πρόστιμα μάλιστα που έχουν καταλογιστεί στο Δήμο υπερβαίνουν τα 2 εκ ευρώ, με συνέπεια την αδυναμία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας.

Η Δημοτική αρχή, βάζοντας πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον, σκοπεύει να κατεδαφίσει τον Κένταυρο με σκοπό την ταχύτερη δυνατή ανέγερση ενός δημοτικού αναψυκτηρίου. Στόχος μας είναι η αρμονική ένταξη ενός νέου αναψυκτηρίου στο άλσος, χωρίς αυθαιρεσίες και παρανομίες, η εξασφάλιση ενός χώρου αναψυχής για τους επισκέπτες και ενός πολύτιμου πόρου για το Δήμο μας.

Η κατάληψη που ξεκίνησε στον Κένταυρο το Σάββατο 18 Απρίλη από ομάδα ατόμων με σκοπό τη δημιουργία στεκιού αντικειμενικά στρέφεται ενάντια όχι μόνο στο δασικό χαρακτήρα του άλσους, αλλά και στο δημόσιο συμφέρον, γι’ αυτό και καλούμε τους καταληψίες να αποχωρήσουν από το χώρο ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η κατεδάφιση και η ανέγερση ενός νέου δημοτικού αναψυκτηρίου.

Προηγούμενο άρθρο«Κλείδωσε»… η κατάληψη του Κενταύρου στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: “Φουλ” για άνοδο το Βόλεϊ Ανδρών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.