Με πολλές συμμετοχές και εκπλήξεις το 7ο όπεν του ΣΟΝΦ

0

68948649Με 40 σκακιστές και σκακίστριες από 12 συλλόγους ξεκίνησε το 7ο Εαρινό Όπεν του ΣΟΝΦ, στο οποίο ενσωματώνεται και το εσωτερικό πρωτάθλημα του ΣΟΝΦ για το 2015. Το τουρνουά έχει εθνική και διεθνή αξιολόγηση, και η συμμετοχή είναι ελεύθερη, χωρίς παράβολο, για όλους.

Ο πρώτος γύρος που διεξήχθη την Πέμπτη 23 Απρίλη είχε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές στα αποτελέσματα των παρτίδων και προϊδεάζει για ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά!

Μεταξύ των συμμετοχών ξεχωρίζει αυτή του Τάκη Ταβλαρίδη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του ΑΟΝΦ με ξεχωριστή συμβολή στην ανάπτυξη του σκακιστικού του τμήματος τη δεκαετία του 80. Η συμμετοχή του στο τουρνουά μας σηματοδοτεί την επιστροφή του στο αγωνιστικό σκάκι μετά 30 χρόνια (!) και μας γέμισε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση.

Δεν είναι όμως ο μόνος από την «ιστορική» φουρνιά των σκακιστών της πόλης μας που αγωνίζονται στο τουρνουά του ΣΟΝΦ. Τάκης Ταβλαρίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Χονδροβασιλόπουλος ήταν και οι τρεις μέλη της πρώτης σκακιστικής ομάδας του ΑΟΝΦ και αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του σκακιού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο γιορτασμός της πρωτομαγιάς στην πόλη μας επιβάλλει ένα διάλειμμα στο τουρνουά και έτσι ο 2ος γύρος θα παιχτεί στις 7 Μάη 2015. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Πέμπτη στις 6 μμ στην έδρα του ΣΟΝΦ και κάθε φίλος του σκακιού μπορεί να τους παρακολουθήσει ελεύθερα.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ του Fx με 4 επικίνδυνα “Στέκια” για τα παιδιά μας! (video)
Επόμενο άρθρο“ΟΑΣΗ”: παρουσίαση ποιητικών συλλογών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.