Κοντά σε ασθενείς της «Αγίας Όλγας» ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ

0

image
Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο, τη Μ. Τετάρτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιο Αρβανίτη και ιερείς.

Με το πέρας του μυστηρίου, ο Σεβασμιώτατος έχρισε τους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου δια του αγίου Ελαίου και ευχήθηκε σε όλους υγεία, υπομονή, δύναμη και καλή Ανάσταση ενώ ανέφερε ότι «η Εκκλησία  βρίσκεται κοντά στους ασθενείς και τους συγγενείς τους,  ως άλλος Κυρηναίος, για να ελαφρύνει  τον σταυρό του καθενός  και να τον ανακουφίσει».

Αργότερα επισκέφθηκε  τις  νοσηλευτικές μονάδες ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και μοίρασε δώρα που επιμελήθηκε η «Αποστολή».

Τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου  κ. Περικλής Λύγκος, η Διοικητική Διευθύντρια Ελένη Ραφτοπούλου το ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

Καθημερινή

Προηγούμενο άρθροΑνδριόπουλος: «Άδεια για έργα σε 3-4 μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Επόμενο άρθροΧριστός Ανέστη… Χρόνια Πολλά!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.