Εκλογές στο “Σύνδεσμο Μικρασιατών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας”

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

mikrasiatesΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ)
Του Συνδέσμου με την επωνυμία
«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 19/19-4-2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, σύμφωνα με την από 19-04-2015 απόφασή του και σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού μας, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας “Αθανάσιος Διάκος”, οδός Νίκου Τρυπιά 45 – Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής, την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 και ώρα 18:30, με θέματα:
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου περιόδου Μαΐου 2013 έως τον Μάιο του 2015.
3. Ανάγνωση έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη (διοικητική και οικονομική).
4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου 9μελούς Δ.Σ και τριών (3) αναπληρωματικών μελών καθώς και νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα πρέπει σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου να είναι εγγεγραμμένα μέλη του τουλάχιστον τρείς (3) μήνες πριν την διενέργεια των αρχαιρεσιών, να είναι ταμειακός εντάξει (συνδρομή 2014 και 2015) και να υποβάλλουν εγγράφως και αυτοπροσώπως υποψηφιότητα στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Κοιμήσεως Θεοτόκου 29 – Νέα Φιλαδέλφεια, έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας (από Δευτέρα 20 Απριλίου έως και Παρασκευή 24 Απριλίου καθώς επίσης και από Δευτέρα 27 Απριλίου έως και Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρες από 11:00 έως 13:00, όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, διότι σύμφωνα με το καταστατικό μας απαιτείται οι υποψηφιότητες να υποβληθούν πέντε (5) πλήρεις μέρες προ της διενέργειας των αρχαιρεσιών)
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με όσους παρόντες.
Νέα Φιλαδέλφεια, 19/04/2015

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριανταφύλλου            Χρήστος Κοπελούσος

Προηγούμενο άρθροΑρχαιρεσίες στην Ένωση Επαγγελματιών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο«Κλείδωσε»… η κατάληψη του Κενταύρου στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.