Στην ημερησία διάταξη του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης, το 12ο θέμα είχε σχέση με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και συγκεκριμένα, “αναπροσαρμογή τελών Πρωτομαγιάς (ενοικίαση πάγκων στους μικροπωλητές)”. Από πολύ νωρίς 30 περίπου “μικροπωλητές” βρίσκονταν στην αίθουσα για το θέμα τους. Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης (7.55μμ) στη συζήτηση για θέματα εκτός ημερησίας διάταξης, ο δημοτικός σύμβουλος Λ. Πλάτανος είχε τον λόγο και… η πρώτη μεγάλη διακοπή με σκηνές “απείρου κάλλους” από τους “μικροπωλητές” ξεκίνησε:

Και φτάσαμε τα ξημερώματα της Πέμπτης για να ξεκινήσει η κανονική ροή του Δ.Σ. (θέματα Η.Δ.). Ξεκίνημα που έγινε μετά από απόφαση του σώματος από το 12ο θέμα “αναπροσαρμογή τελών Πρωτομαγιάς (ενοικίαση πάγκων στους μικροπωλητές)… και οι συνεχόμενες διακοπές των ομιλούντων δημοτικών συμβούλων, με βωμολοχίες, απειλές και λεκτικούς προπηλακισμούς ξεκίνησε… Μαζί ξεκίνησε -κακώς για εμάς- και το παζάρι… για να μειωθεί η τιμή μέτρου των “μικροπωλητών”:

Όπως είδατε στο τέλος του βίντεο Νο2 του ρεπορτάζ μας, οι “μικροπωλητές” αποχώρησαν γύρω στις 2.15πμ  εν μέσω απειλών τους για “Κατάληψη του Δημαρχείου”!!!

Την Πέμπτη το μεσημέρι λάβαμε από το «Σωματείο Μικροπωλητών Εμπόρων & Παζαριών Ελλάδας ο Άγιος Ιωάννης», την παρακάτω ανακοίνωση:

“Σε ένα δημοτικό συμβούλιο που κράτησε έως της 2:30 τα ξημερώματα και μετά από πίεση τόσο των συναδέλφων Μικροπωλητών αλλά και της αντιπολίτευσης ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας κ.Βασιλόπουλος αποφάσισε να δεχτεί την μείωση της τιμής για το παζάρι της Πρωτομαγιάς από 160 ευρώ το μέτρο στα 120 ευρώ.  Αν και αυξημένη από πέρυσι χαιρετίζουμε αυτή την απόφαση του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου.  Καλούμε όλους του συναδέλφους που συμμετέχουν στο παζάρι της Πρωτομαγιάς να σπεύδουν στο δημαρχιακό μέγαρο του δήμου Φιλαδέλφειας για να παραλάβουν της άδειες τους.”

Προηγούμενο άρθροΚλειδί για την παχυσαρκία είναι η διατροφή κι όχι η άσκηση
Επόμενο άρθροΤα νέα τμήματα και νέες αντιστοιχίες των ΤΕΙ στο μηχανογραφικό 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.