Ανακοίνωση του “Σωματείου Μικροπωλητών” για τα γεγονότα του Δημαρχείου

0

Από το “Σωματείο Μικροπωλητών Εμπόρων & Παζαριών Ελλάδας ο Άγιος Ιωάννης”, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

logo_sm1“Η προβοκάτσια έχει και τα όρια της κ.Δήμαρχε Φιλαδέλφειας…

Για να δικαιολογήσουν την εισβολή των δυνάμεων καταστολής που με εντολή του Δημάρχου Φιλαδέλφειας εισέβαλαν στην ειρηνική διαμαρτυρία μας έξω από το δημαρχιακό μέγαρο και να δικαιολογήσουν το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη συνάδελφος μας οποίος χαροπαλεύει ο κ.Βασιλόπουλος αποστέλλει δελτία τύπου πως οι μικροπωλητές έβγαλαν μαχαίρι στον αντιδήμαρχο του.

Σε ένα δημαρχιακό μέγαρο που είχε κατακλειστεί με εντολή του Αριστερού δημάρχου από ισχυρή αστυνομική δύναμη είναι αδιανόητο να απειλήθηκαν με μαχαίρια.
Ειδικά ο Δήμαρχος ο οποίος αν και Αριστερός φρουρείται από τέσσερις προσωπικούς αστυνομικούς 24 ώρες.

Μάρτυρες μας ο διοικητής του ΑΤ Φιλαδέλφειας καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής.

Σε μια εποχή βαθιάς κρίσης ο κ.Βασιλόπουλος αποφάσισε αύξηση τελών στις θέσεις για το μαγιάτικο παζάρι της Πρωτομαγιάς από 80 ευρώ το μέτρο στα 160 δηλαδή 640 τα τέσσερα μέτρα για 1,5 ημέρα εργασία.

Την ώρα που η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνουν μεγάλη μάχη με τους δανειστές έχοντας σημαία την ανθρωπιστική κρίση ο δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τον διαψεύδει έμπρακτα. Διπλασιάζοντας τα κόστη λειτουργίας του πάγκου κάθε βιοπαλαιστή μικροπωλητή, ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα ότι η ανθρωπιστική κρίση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος!

Παράλληλα αφαιρεί από τους καταναλωτές το δικαίωμα τους να κάνουν οικονομικές αγορές, αλλά και από τους μικροπωλητές το δικαίωμα στην ίδια την εργασία, αφού κυριολεκτικά τους σπρώχνει στο ‘κλείσιμο’!

Τέτοιες αποφάσεις από αριστερούς τοπικούς άρχοντες προσβάλουν την Αριστερά και διασύρουν την αυτοδιοίκηση.

Επιτέλους κ.Δήμαρχε…. και η προβοκάτσια έχει τα όρια της…”

ΠΗΓΗmikropolitis.gr
Προηγούμενο άρθροΗλίας Τάφας: “Πρόταση για την Πρωτομαγιά”
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο Σήμερα (7.00μμ) με “Κένταυρο” – “Μικροπωλητές” & 26 θέματα Η.Δ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.