Ανέγερση 3ου Γυμν.-Λυκείου: Συμπαράσταση του “Ζούμε Μαζί”

0
zoyme-mazi-kontos-egaiania-eklogikoy (16)
Φωτογραφία αρχείου Fx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
O επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Ζούμε Μαζί”, Απόστολος Κόντος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Ντάτσης, o τ.σύμβουλος της ΝΦ Χρήστος Σκουλικίδης, τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργάτες μας, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δικαιότατο αίτημα της  Ένωσης Γονέων της πόλης μας καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου (Σπαθάρη), του 3ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου (Φουγάρο) για την ανέγερση νέων, σύγχρονων σχολικών κτηρίων .
Όπως δήλωσε ο Απόστολος Κόντος και με την προσωπική του παρουσία στην πρόσφατη συνέλευση όλων των σχετικών φορέων<<είναι πια περισσότερο από επιτακτική η ανάγκη πραγματοποίησης των έργων αυτών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών της πόλης μας>>

Γραφείο Τύπου ” Ζούμε Μαζί “

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν στέγη και υποστήριξη σε νέες επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΟ Michael Jackson είχε παντρευτεί 8χρονο αγόρι;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.