Τα ναρκωτικά στο προσκήνιο – Αυξανόμενη επικράτηση;

0

narkotika

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι επισκέπτες ενός νοσοκομείου στην Πάτρα, που έβλεπαν να γίνεται αλισβερίσι σε κοινή θέα μέσα στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης! Έτσι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 50χρονο Έλληνα που τους υπέδειξαν οι μάρτυρες και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν. Στις τσέπες του βρήκαν 36 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή κι έτσι τα κατέσχεσαν και τον συνέλαβαν. Ο δράστης παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

– Δυο νεαροί συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη Καβάλας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνες στα σπίτια τους μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν. Στην κατοικία ενός 23χρονου βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58,9 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 400 ευρώ. Αμέσως μετά, πέρασαν χειροπέδες σε μια 25χρονη στο σπίτι της οποίας ανακάλυψαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, άλλη μία με μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και μία ακόμη με μικροποσότητα αμφεταμίνης. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

– Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο 61ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων τρεις Έλληνες ηλικίας 26, 24 και 19 χρόνων που μετέφεραν 57,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Όπως αποδείχθηκαν, τα ναρκωτικά ανήκαν και στους τρεις και μοιράστηκαν τη… δίωξη για κατοχή που τους άσκησε ο εισαγγελέας.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροCine Strouga: “Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος”
Επόμενο άρθροΔείτε τους νέους όρους για τις 100 δόσεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.