Συνελήφθη 40χρονος επιχειρηματίας επ’ αυτοφώρω λίγο πριν ασελγήσει σε 12χρονο αγόρι

0

parenoxlisi

Στη σύλληψη ενός 40χρονου επιχειρηματία λίγο πριν επιβιβάσει στο φορτηγάκι του ένα 12χρονο αγόρι προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς είχε προσεγγίσει τον ανήλικο μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και είχε ξεκινήσει επικοινωνία μαζί του, όπου υποδυόμενος τον συνομήλικό του τον έπεισε να συναντηθούν. Οπως διαπιστώθηκε από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας είχε ζητήσει από το παιδί να βρεθούν σε συγκεκριμένο σημείο, όπου είχε παρκάρει το όχημά του.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το βαν και έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν ότι ο 40χρονος είχε προχωρήσει σε μετασκευές και είχε τοποθετήσει στο πίσω μέρος του οχήματος ένα κρεβάτι, προκειμένου εκεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του μέσα από τη συνομιλία με το παιδί. Επειτα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει και έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τον 40χρονο στο Περιστέρι και όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στόχο να ασελγήσει πάνω στον ανήλικο, στήθηκε επιχείρηση και συνελήφθη ως επίδοξος βιαστής.

Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη του η Δίωξη εντόπισε άλλους 6 παιδόφιλους που μοιράζονταν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Λευτέρης Μπιντέλας- Μαρία Ψαρά

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο32.433 προσλήψεις στους Δήμους (πεντάμηνα)
Επόμενο άρθροΞάνθη: Νάρκωσαν και βίασαν μεθυσμένη 21χρονη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.