Συνελήφθη 24χρονος που διατηρούσε διαμέρισμα με εγκατάσταση υδροπονικής κάνναβης στην Γλυφάδα

0

kanavi

Πλήρη λειτουργική εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας εμπλουτισμένης κάνναβης (skunk), διατηρούσε στο σπίτι του στη Γλυφάδα Αττικής 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Οι αξιωματικοί που συνέλαβαν τον 24χρονο επ’ αυτοφώρω, έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ότι ο νεαρός είχε μετατρέψει μέχρι και ντουλάπα του σπιτιού σε εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν έντεκα δενδρύλλια διαφόρων ποικιλιών με ύψος από 73 εκατοστά έως και 1 μέτρο και 8 εκατοστά, ντουλάπα στην οποία λειτουργούσε εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας εμπλουτισμένης κάνναβης (skunk), με τέσσερις γλάστρες με δενδρύλλια κάνναβης από 20 έως 36 εκατοστά και ένα αυτοσχέδιο πλαίσιο (πάνελ) επώασης φυτών κάνναβης με 25 δενδρύλλια με μέσο όρο ύψους έως 10 εκατοστά.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας, τρεις συσκευές μέτρησης οξύτητας νερού (ph), μία ψηφιακή συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, δύο μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, ένα φύλλο Α4 με σχεδιάγραμμα ανάπτυξης διαφόρων ποικιλιών κάνναβης, μία κάρτα SIM και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε και δεύτερη νομότυπη έρευνα σε άλλη κατοικία που φέρεται να ανήκει σε γνωστό άτομο του 24χρονου ο οποίος αναζητείτο και στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα γυάλινο βάζο με ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν εμπλουτισμένη κάνναβη (skunk) συνολικού μικτού βάρους 218 γραμμαρίων, δύο πλαστικές συσκευασίες με υπολείμματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 18,7 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και τρεις τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 7.00μμ με 24 θέματα!
Επόμενο άρθροΚαιρός: Μάθετε πότε θα έρθει η άνοιξη – Πρόγνωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.