Πρόστιμα από την ΕΕΤΤ σε COSMOTE, VODAFONE και WIND

0

kinita

Πρόστιμα συνολικού ύψους 5.486.000 ευρώ στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, COSMOTE, VODAFONE και WIND επέβαλε η Ολομέλεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για αυθαίρετες απορρίψεις αιτήσεων φορητότητας.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΤΤ έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών καθώς και αυτεπάγγελτων ελέγχων για αυθαίρετες απορρίψεις αιτήσεων φορητότητας καταναλωτών, επέβαλε για το χρονικό διάστημα από το 2011 έως και το 2013, τα εξής πρόστιμα: 1.223.000 ευρώ για την COSMOTE, 2.593.000 ευρώ για τη VODAFONE και 1.670.000 ευρώ για τη WIND, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, για την επιμέτρηση των προστίμων συνεκτιμήθηκε η έκταση της παράβασης ανά εταιρεία, ο συνολικός αριθμός των θιγομένων συνδρομητών, η προκληθείσα οικονομική βλάβη στους καταναλωτές, τα αυξημένα έσοδα των εταιρειών που προέκυψαν από τις διαπιστωθείσες παραβάσεις και η ανάγκη αποτροπής παρόμοιων αθέμιτων πρακτικών στο μέλλον.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΗ ιστορία της Σαμοθράκης στο Μουσείο του Λούβρου με την σφραγίδα του Κώστα Γαβρά
Επόμενο άρθροΒρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης… Αυτοκτονία ή έγκλημα;;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.