“νέο”: Ανακοίνωση για την εισβολή σε εκδήλωση και καταστροφή βιβλίων

0

Από τη δημοτική παράταξη “νέο” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

image

Ενημερωθήκαμε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, ότι την ίδια ημέρα, ομάδα ατόμων προσπάθησε να διακόψει εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου «ΟΑΣΗ», με προσκεκλημένο τον γνωστό ιστορικό και συγγραφέα κ. Σαράντο Καργάκο. Αν και δεν κατέστη δυνατή η άμεση και εκτενής ενημέρωσή μας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιοι εισέβαλαν στο χώρο και έσκισαν βιβλία του!
Καταδικάζουμε απερίφραστα τα παραπάνω που συνέβησαν στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ελευθερία της έκφρασης και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών – ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μαζί τους – είναι αναφαίρετα δημοκρατικά δικαιώματα και οφείλουμε να τα υπερασπιστούμε.

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ: Ανακοίνωση για την εισβολή σε εκδήλωση και καταστροφή βιβλίων
Επόμενο άρθροΑς βοηθήσουμε ΟΛΟΙ το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα»!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.