Ιωνικός Ν.Φ.: Μάχη για άνοδο το Βόλεϊ ανδρών – Όλα τα αποτελέσματα των τμημάτων

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF111111• ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ …ΜΟΝΟ με διαφορά 1 π. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ !
• Με επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά Μπάσκετ Μίνι << Αλησμόνητες πατρίδες>>

• ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2-3 σετ .Με δυσκολία νίκησε η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ιωνικού την ισχυρή ομάδα της ΑΕ Γκράβας με 3-2 σετ. .Η απόδοση της ομάδας μας είχε πολλές διακυμάνσεις -παίζοντας με μία ψυχωμένη ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της . Τα επόμενα 2 παιχνίδια με τους διεκδικητές της ανόδου ( Νέα Μάκρη και Αγ.Παρασκευή) θα κρίνουν πολλά για το πλεονέκτημα της τελικής φάσης που οδηγεί στη άνοδο !
• ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ την 20η αγωνιστική. ( οι 4 πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα προκρίθηκαν στην τελική φάση για την άνοδο )1ος Ιωνικός ΑΣ 46, 2ος Α.Ο Πολιτείας 45, 3η ΑΕ ΑΓ.Παρασκευής 43, 4η Α.Ε Ν. Μάκρης 42, 5ος Α.Ο .Ν. Βύρωνος 35,………, 10ος Ο.Φ Γέρακα 21,11η ΑΕ Γκράβας 19, 12ος Π.Α.Ο. Κουκακίου 2, ( οι δύο τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται )
Το υπόλοιπα πρόγραμμα των 2αγωνιστικών του ΙΑΣ είναι 26/3/2014 με ΕΣΝ Μάκρης ( εκτός ) 2/4/2015 με ΑΕ Αγ. Παρασκευής(εντός ) είναι 2 αγώνες που έχουν τεράστια βαθμολογική σημασία . Να σημειωθεί ότι στην τελική φάση των τεσσάρων ομάδων θα συναντηθούν ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο .Θα περάσουν στον τελικό εκείνες οι ομάδες που θα κάνουν 3 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου .Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα πάρει και το εισιτήριο της ανόδου! Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων την κανονική περίοδο δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά των αγώνων της τελικής φάσης.

• ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ –Α1 ΕΘΝΙΚΗ
• Παρουσίαση της πρωταθλήτριας ομάδας Χαντ μπολ του Ιωνικού ΑΣ Προπονητές( Σπ Μπαλωμένος-Βαγ.Καρνάβας-Θαν.Κωνσταντέλος ) Παίκτες (Μπαλωμένος – προπονητής –παίκτης,Κυρκίτσος,Αντωνιάδης, Μπιτόπουλος,Τσακούλης,Μπίλος,Αντωνόπουλος, Βεζύρης, Κασαπίδης,Τόιτος,Σάσσος, Κοροβέσης,Τσακόγεωργας,Ζευγουλάς, Φιλίππου,Εμμανουήλ . Επιτροπή τουΧάντ Μπολ, (Αντιπρόεδρος ΔΣ Δημήτρης Πονηρος,μέλος ΔΣ Νίκος Δανήλος,μέλος ΔΣ Άννα Δημουλιάνου ,Χαράλαμπος Οικονόμου,Μάνος Δανήλος, Βασίλης Κουρεμένος)
• Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ -ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ- ΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΡΟΔΟΥ 67-76
• ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -Α2 ΕΘΝΙΚΗ – ΘΕΤΙΣ-ΒΟΥΛΑΣ -ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-0 σετ.
• ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΝΙ των υποδομών του Ιωνικού ΑΣ << ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ >> Συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά Μπάσκετ Μίνι << Αλησμόνητες Πατρίδες >> σε 2 φάσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο το τμήμα Υποδομών του Ιωνικού ΑΣ στην κατηγορία ΜΙΝΙ.
• Στην 1η φάση συμμετείχαν οι ομάδες ( με την σειρά βαθμολογίας ) Εφεσος,Αντιοχεια,Μίλητος,Σμύρνη.
• Στην 2η φάση συμμετέχουν οι ομάδες, Κωνσταντινούπολη,Αιβαλί,Πέργαμος,Ιωνία
• Πολλά ταλεντάκια διακρίνονται μέσα από αυτή την γιορτή του Μπάσκετ που δίνουν ….. υποσχέσεις με το ταλέντο και τα προσόντα τους για μία πολύ αξιόλογη μπασκετική πορεία σε συνάρτηση με την πρόοδο στο σχολειό τους.
• Την επιμέλεια της τόσο επιτυχημένης οργάνωσης την έχουν ο Προπονητής Βερζαμανης Παναγιώτης και οι έφοροι Νίκος Σοφιανός ,Δημήτρης Τσετκίν .

Προηγούμενο άρθρο9 σημεία για συμβολή στη διαβούλευση του Επιχειρησιακού προγράμματος 2015-2019 του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΘρίαμβος Χαλκηδονικού στο ντέρμπι – Νίκη Άτταλου & “πάνε παρέα για άνοδο”;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.