Εργασιακός Μεσαίωνας: Εξανάγκαζε αλλοδαπούς να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται

0

pthnotrofio

Στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή της Χαλανδρίτσας Αχαϊας προχώρησε η τοπική αστυνομία, μετά από καταγγελία ότι απασχολούσε απλήρωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από την αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης, με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, αλλά και της εργασιακής εκμετάλλευση, καθώς σύμφωνα με δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, ανάγκαζε αλλοδαπούς να εργάζονται στην επιχείρησή του, χωρίς να τους προσφέρει υγειονομική και ασφαλιστική κάλυψη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι ζούσαν σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα έπαιρναν ως αντίτιμο για την εργασία τους ένα πιάτο φαγητό. Το όλο θέμα έφτασε στην αντίληψη της αστυνομίας μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του επιχειρηματία και της επιχείρησης στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος.

Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα που στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παρόμοιες κατηγορίες και για το ίδιο αδίκημα. Οι έρευνες πάντως της αστυνομίας για το όλο θέμα συνεχίζονται.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΕπανέρχεται η Δημοτική Αστυνομία – Ποιοι επιστρέφουν στους δήμους
Επόμενο άρθροH Συρία, κυριολεκτικά, είναι η πιο σκοτεινή χώρα του κόσμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.