Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 24 θέματα!

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου:

DSC08314Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 18.3.2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2015.

2. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2015, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

3. Έγκριση διενέργειας προμήθειας του Δήμου έτους 2015.

4. Έγκριση παράτασης για ένα μήνα της σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης για τα οχήματα και θέρμανσης για τα κτίρια του Δήμου.

5. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με σύμβαση διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου για το έτος 2015.

6. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με σύμβαση διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2015.

7. Ανανέωση συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2015-2016.

8. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου έτους 2015.

9. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου για το έτος 2015.

10. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Κοινωφελούς Επιχείρησης οικ. έτους 2015, βάσει της αριθ. 32/2015 απόφασης-εισήγησης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

11. Λήψη απόφασης για την διαμόρφωση κανονιστικού πλαισίου για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, βάσει της αριθ. 7/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (επανεισαγωγή).

12. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δένδρων εντός κοινοχρήστων χώρων του Δήμου, βάσει της αριθ. 1/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

13. Λήψη απόφασης για την απαγόρευση στάθμευσης στα αντλιοστάσια αποχέτευσης της περιοχής των Απομάχων – Νέα Φιλαδέλφεια λόγω διενέργειας ελέγχων και τεχνικών μετρήσεων από μέρους της Ε.ΥΔ.ΑΠ., βάσει της αριθ. 2/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

14. Λήψη απόφασης για την καθιέρωση εκ περιτροπής κατά μήνα στάθμευσης επί της οδού Κάλβου – Νέα Χαλκηδόνα, βάσει της αριθ. 3/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

15. Λήψη απόφασης για την καθιέρωση εκ περιτροπής κατά μήνα στάθμευσης επί της οδού Αρκαδίου – Νέα Χαλκηδόνα, βάσει της αριθ. 4/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
16. Ορισμός μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010.

17. Εκλογή δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων από τις παρατάξεις της μειοψηφίας για τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής, ως συλλογικού πειθαρχικού οργάνου μέχρι 28/2/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3584/07.

18. Έγκριση – Παραλαβή της μελέτης «Υψομετρικές μελέτες –τοπογραφικά
διαγράμματα και αποτυπώσεις» (επανεισαγωγή).

19. Έγκριση διαγραφής βεβαιωτικών καταλόγων Ι) καταβολής προστίμου αυθαίρετων κατασκευών λόγω α) νομιμοποίησης αυθαίρετης κατασκευής και β) υποβολής βεβαίωσης υπαγωγής στις διατάξεις του Ν. 4178/13 και πληρωμής του αναλογούντος ενιαίου ειδικού προστίμου και ΙΙ) τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων λόγω εξόφλησης του ποσού προ της βεβαίωσης.

20. Ορισμός υπευθύνου σε λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδας και αφορά στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).

21. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για την προμήθεια ειδών για την εκδήλωση της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

22. Έγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μηνών Μαρτίου-Απριλίου και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

23. Έγκριση συνδιοργάνωσης 3ου κριτέριουμ (αγώνα ποδηλασίας) «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

24. Ορισμός νομίμου εκπροσώπου για την υπογραφή του καταστατικού και ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους για το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για τη συμμετοχή του Δήμου ως εταίρου της Α.Σ. με την επωνυμία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στο πλαίσιο υλοποίησης των αιτήσεων χρηματοδότησης «τοπικών σχεδίων για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (Τοπ.Σ.Α.).

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθρο«Κούρεμα – μαμούθ» για όσους προλάβουν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.