Γήπεδο ΑΕΚ: “Κάλλιο αργά παρά ποτέ”

0

synanthsh-aekΠριν την ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων που έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο δημαρχείο Νέας Χαλκηδόνας για το γήπεδο της ΑΕΚ, γράφαμε ότι: “για πρώτη φορά όλα τα μέρη θα καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου και ότι μέσα από τον διάλογο μπορεί να προκύψει κάτι θετικό. Ελπίζουμε από τη σημερινή συνάντηση να αρθούν οι επιφυλάξεις και η δυσπιστία ΟΛΩΝ των μερών μεταξύ τους και να μπουν οι βάσεις για αληθινή συνεργασία, με σκοπό την ανέγερση το συντομότερο δυνατόν του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάλιο αργά παρά ποτέ… και με πρωτοβουλία του δήμου να τονίσουμε, έγινε η συνάντηση που έπρεπε να είχε γίνει από την 1η Σεπτέμβρη 2014 που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή τα ηνία του δήμου. Συνάντηση η οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των μερών ήταν θετικότατη και το βασικότερο: καλλιέργησε κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Σίγουρα δε λύθηκαν όλα τα τεχνικά θέματα και πολλές είναι ακόμα οι εκκρεμότητες μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης του γηπέδου. Αλλά το μεγάλο βήμα έγινε. Και το σημαντικότερο: ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας φάνηκε ξεκάθαρα ότι θέλει πραγματικά την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως πολλάκις έχει δηλώσει και είναι αλήθεια ότι και εμείς είχαμε αμφισβητήσει την πρόθεση του. Οι ενστάσεις του σε τεχνικά & πολεοδομικά θέματα (προσφυγή κλπ) δεν ήταν όπως έδειξε η συνάντηση της Δευτέρας, “Δούρειος ίππος” για την “Αγιά Σοφιά”. Διαφορετικά, ούτε την συνάντηση θα είχε προκαλέσει, ούτε θα είχε αναλωθεί τόσους μήνες σε μελέτες με ξένους αρχιτέκτονες, σε διαβουλεύσεις κλπ. Ελπίζουμε η συνεργασία ΟΛΩΝ να συνεχιστεί, να λυθούν όλα τα επιμέρους προβλήματα που σίγουρα υπάρχουν, με σύνθεση λύσεων από όλες τις πλευρές, έτσι ώστε να κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια η “Αγιά Σοφιά”.

Προηγούμενο άρθροΟι εκδηλώσεις Απριλίου της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Επόμενο άρθροΠασχαλινό Παζάρι από την “Όαση”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.