Τι και αν η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ γύρναγε όλη την Αττική για να βρει γήπεδο για τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Διομήδη. (αναβλήθηκε 3 φορές ο αγώνας). Τι και αν η ομάδα ουσιαστικά είναι απροπόνητη. Και μη μιλήσουμε για απλήρωτη… αυτό είναι “πάγιο” πλέον εδώ και πολύ καιρό…

Και όμως, στον ημιτελικό απέναντι στην αήττητη ομάδα του Άργους (Διομήδης) δεν έπαιξε τίποτα από τα παραπάνω ρόλο! Ρόλο έπαιξε η ψυχή και το μέταλλο του νικητή! Τα παιδιά του χάντμπολ της ΑΕΚ έχουν μπολιασμένο το DNA του winner, το οποίο τους έφερε στον τελικό του κυπέλλου για 6η φορά στην ιστορία της και 5η συνεχόμενη κερδίζοντας τον Διομήδη Άργους με 28-27 στο κλειστό της Ν.Ιωνίας. Στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο της.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο η ανυπέρβλητη ψυχή και η μαγκιά που έβγαλαν όλα τα παιδιά κάτω από τις τραγικές συνθήκες που υπάρχουν στο τμήμα.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-7, 7-8, 10-11, 12-13, 16-14 (ημχ.), 17-16, 19-19, 20-20, 22-23, 24-25, 28-27
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Φίλιππας, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 7, Δημοσθένους 1, Νικολαϊδης 5, Κολιούλης, Μπαλάς 1, Τσαούσης 2, Κατσίκης 2, Παπαδόπουλος, Ξηρός, Πλέχ, Παπαδόπουλος 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.

Προηγούμενο άρθροΟι δράσεις της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Επόμενο άρθρο“Il Divo” από τη Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.