Σχόλιο του πρώην αντιπροέδρου του ΠΠΙΕΔ για τις “καταγγελίες Βασιλόπουλου”

0

Από τον πρώην πρόεδρο του ΠΠΙΕΔ Σπύρο Καβακόπουλο, λάβαμε το παρακάτω σχόλιο:

ppiedkavakopoylosΜε αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κου Άρη Βασιλόπουλου, περί «πάρτι διαφθοράς και διαπλοκής επί Δημαρχίας Γαϊτανά» έχω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι περήφανος για την επί θητείας μου οικονομική διαχείριση του ΠΠΙΕΔ, καθώς και τις δράσεις που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν σ’ αυτό. Όλες οι δράσεις «Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο», Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις, «Ημέρα της γης», διασύνδεση σχολείου μας με ελληνικό της Μαριούπολης Ουκρανίας κλπ, πραγματοποιήθηκαν χωρίς καμία επιβάρυνση του προϋπολογισμού του ΠΠΙΕΔ ή του Δήμου. Όλες έγιναν με εθελοντές και χορηγίες σε υλικά που ήταν χρήσιμα για την υλοποίησή των και ποτέ σε χρήμα. Στην δε οικονομική επιτροπή – διαχείριση της δράσης «Τσάι – Καφές», με δική μου απόφαση, συμμετείχαν αποκλειστικά άτομα από εκπροσώπους συλλόγων που βοήθησαν στην οργάνωση και κανείς από το ΠΠΙΕΔ. Να σημειωθεί ότι η δράση αυτή, έγινε για την συγκέντρωση χρημάτων επισκευής του θεάτρου του ΠΠΙΕΔ προϋπολογισμού 1.800Ε. Συγκεντρώθηκαν 1250 Ε, με την βοήθεια εθελοντών και χορηγιών σε επισκευαστικά υλικά, το κόστος μειώθηκε στα 600 Ε. Αποτέλεσμα να μείνουν στο ταμείο 650 Ε.
Τέλος να σημειώσω ότι αν και είχα την όλη ευθύνη οργάνωσης των δράσεων του ΠΠΙΕΔ, ποτέ και σε κανένα από τα τρία έντυπα προγράμματα που διανεμήθηκαν κατά χιλιάδες (με χορηγίες), δεν έβαλα το όνομα ή φωτογραφία μου (παρά τις πιέσεις των εθελοντών). Σε όλα υπήρχε το όνομα της δημάρχου, καθώς αυτή ήταν τυπικά υπεύθυνος του ΠΠΙΕΔ.

Με εκτίμηση
Σπύρος Καβακόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροV for Varoufakis – Η σελίδα που μιμείται την ταινία
Επόμενο άρθροΈπεσε και ο Φράχτης του Έβρου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.