Πρέβεζα: Αρπαξαν από σπίτι ηλικιωμένων 61.500 ευρώ

0

ImageHandler (5)Τρεις ώρες απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, από τις 11:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν αρκετές για να «κλαίει» ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Σαμψούντα της Πρέβεζας τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής!

Τα θύματα είχαν “σηκώσει” εδώ και ένα χρόνο 64.000 ευρώ από τον τραπεζικό τους λογαριασμό υπό τον φόβο του «κουρέματος» των καταθέσεων λόγω της οικονομικής κρίσης. Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως το γνώριζαν, γιατί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία τους για να δράσουν και να φύγουν με έναν πραγματικό θησαυρό στις τσέπες!

Οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι του ζεύγους ήταν και… πονόψυχοι, αφού πήραν μόνο 59.000 και 2.500 ευρώ που το ζευγάρι είχε κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού και άφησαν άλλα 2.500 ευρώ σε ένα από τα δυο σημεία! Οι ηλικιωμένοι έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν πως οι οικονομίες τους είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Λούρου, που ερευνά την περίεργη κλοπή.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΧαρταετοί στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.! (photos)
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: “Ναυάγιο” και οριστική ρήξη στο Eurogroup;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.