Νέα Φιλαδέλφεια: Reunion… και στο ποδόσφαιρο!

0

aonf-1992Reunion …..και στο ποδόσφαιρο…

Αυτή την πρωτότυπη ιδέα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας (σημ. Άτταλος) της περιόδου 1991- 1993 να ξανασυναντηθούν, και μάλιστα να καλέσουν και την τότε διοίκηση του συλλόγου με πρόεδρο τον κ. Τρύφωνα Μπέλμπα.

Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου  στη γνωστή ταβέρνα ”Λουκιδέλης” της Νέας Φιλαδέλφειας. Για το σκοπό αυτό καλούνται να παρευρεθούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ακάλεστος, Αλέξης, Γάλλιος, Γιαννόπουλος, Γαρυφαλλίδης, Γραββάκης, Ιωαννίδης, Κουβέλης Α., Καψάλης, Λένης, Λειβαδίτης, Μουχτάρογλου, Μουζινέκης, Μπαφαλούκος, Μαντάος, Νινιδάκης, Νικολόπουλος Σάκης, Νικολόπουλος Κώστας, Νέγρης, Πέππας, Πουλής, Άφοι Πώχου, Άφοι Παπατζιτζέ, Ροπόκης Γρ. Ιω., Σμυρνής, Σημαιοφορίδης, Τσιλιμίδος, Χαλιάσος Ελ., Χατζημανώλης Α..

Προηγούμενο άρθρο«Οχι» αύξηση του κατώτατου μισθού
Επόμενο άρθροΞεκινά το Ειδικό Δικαστήριο για τον Γ. Παπακωνσταντίνου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.