Μουσική-ποιητική βραδιά αφιερωμένη στην ποιήτρια, Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ

0

Λάβαμε από τον Δ.Φ.Χ.:

89489179178917Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Διαδρομές» σας καλεί το βράδυ της Τετάρτης 25/02/2015 στις 19:30μμ, στην αίθουσα του πολιτιστικού χώρου του Π.Π.Ι.Ε.Δ (Δεκελείας 152), σε μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος μουσική-ποιητική βραδιά αφιερωμένη στην ποιήτρια,
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΡΟΥΚ, η οποία θα παρουσιάσει ανέκδοτα ποιήματά της, καθώς και επιστολές του Καζαντζάκη προς τον πατέρα της και θα συνομιλήσει με το κοινό. Ποιήματά της, θα διαβάσει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας.Τραγούδια της,θα ερμηνεύσει ο τραγουδοποιός Θάνος Ανεστόπουλος, σε ποίηση Αγγελάκη-Ρουκ.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα αναλάβει ο Θέμης Ροδαμίτης.

Για το τμήμα
Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΡΟΚΟΥ

Προηγούμενο άρθροΌλο το παρασκήνιο της χθεσινής συνάντησης Eurogroup
Επόμενο άρθροΒελτιωμένος ο καιρός σήμερα – Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.