Κορυφώνεται η ανησυχία για τον 20χρονο Βαγγέλη που αναζητείται από τις 6 Φεβρουαρίου

0

newego_LARGE_t_1101_54465815Αγωνιώδεις είναι οι εκκλήσεις της οικογένειας του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την τύχη του παιδιού τους να ενημερώσει τις αρχές. Ο κρητικός φοιτητής που σπουδάζει στα Ιωάννινα έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 6 Φεβρουαρίου.

Παρά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών Ιωαννίνων, που συνεχίζονται, για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή από τους Αρμένους Ρεθύμνου, κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί. Ο φοιτητής εξαφανίστηκε το απόγευμα της Περασμένης Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου όταν έφυγε από την φοιτητική εστία όπου διέμενε, στην περιοχή Κατσικάς Ιωαννίνων, άφησε στο δωμάτιό του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό του τηλέφωνο και έκτοτε αγνοείται.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει ζητήσει τη βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και απόψε η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση προσδοκώντας ότι έστω και ανώνυμα μπορεί να δοθεί κάποια πληροφορία που θα οδηγήσει στα ίχνη του Βαγγέλη.

Χθες, η μητέρα του 20χρονου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, ο οποίος δήλωσε τη συμπαράστασή του στην αγωνία που περνά όλη η οικογένεια του φοιτητή που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων, ο κ. Μπέγκας κατόπιν παράκλησης της μητέρας να βρεθεί τρόπος για έρευνα από αέρος κατά μήκος της λίμνης Παμβώτιδα, ζήτησε τη συνδρομή ιδιώτη της περιοχής που διαθέτει ελικόπτερο, κάτι που έγινε.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΦιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: Δημοτικό συμβούλιο με 23 θέματα…
Επόμενο άρθροΚέρκυρα: Δολοφόνησε την μητέρα του επειδή του έκανε παρατηρήσεις για το internet;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.