Κέρκυρα: Δολοφόνησε την μητέρα του επειδή του έκανε παρατηρήσεις για το internet;

0

ImageHandler (2)Μέγα μυστήριο καλύπτει την υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα και αφορά στο δραματικό τέλος της ζωής μίας γυναίκας, μάνας τεσσάρων παιδιών η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε σε όλο της το σώμα.

Τα ευρήματα της αστυνομίας στο δωμάτιο του 17χρονου οδηγούν σε εκτιμήσεις ότι εκείνος πρέπει να ασχολείτο ή να γνώριζε τα μυστικά του kick boxing πολύ καλά καθώς ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να χτύπησε κατά τη διάρκεια του καβγά τους τη μάνα του δείχνει επαγγελματία που ήξερε δηλαδή πολύ καλά που ακριβώς χτυπούσε για να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Το μυστήριο βέβαια που παραμένει μέχρι στιγμής είναι γιατί ακόμη και κατά την προσέλευση της γυναίκας το Σάββατο με τη συνοδεία του συζύγου και της κόρης της στο νοσοκομείο δεν ειπώθηκε ποτέ και από κανέναν ότι η γυναίκα αυτή είχε υποστεί χτυπήματα κατά τη διάρκεια του καβγά που είχε προηγηθεί σπίτι με το γιο της αναφέρουν οι ίδιες πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία: «Τα χτυπήματα φαινόταν πολύ δυνατά, πιθανόν να ήξερε ακριβώς πως χτυπούσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο καβγάς μάνας και γιου ξεκίνησε με αφορμή διαφωνίας τους και συνεχών παρατηρήσεων από την πλευρά της μητέρας στον ανήλικο γιο της ο οποίος κατά την εκτίμησή της φέρεται να περνούσε ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σερφάροντας στο διαδίκτυο γεγονός που τον έκανε να παραμελεί τις βασικές του υποχρεώσεις στο σχολείο.

Η μητέρα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έκανε επανειλημμένα παρατηρήσεις στο γιο της μόνο που εκείνη την ημέρα οι τόνοι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και δυστυχώς να εξελιχθεί αυτή η λεκτική αντιπαράθεση σε καβγά με χτυπήματα σε βάρος της γυναίκας από το γιο της ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο νεαρός είναι ο δεύτερος γιος της οικογένειας, έχει έναν ακόμη αδελφό μεγαλύτερο από εκείνον και δύο μικρότερες αδελφές.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚορυφώνεται η ανησυχία για τον 20χρονο Βαγγέλη που αναζητείται από τις 6 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΑγωνία για τα παιδιά που εξαφανίστηκαν – Μάλλον βρίσκονται κοντά στους συγγενείς τους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.