Εξαφάνιση Γιακουμάκη: Καταγγελίες από τον διευθυντή της σχολής για απειλές

1

giakoymakhsΑπειλές από αγνώστους, μέσω ανώνυμων τηλεφωνημάτων, κατήγγειλε ότι δέχεται τις τελευταίες μέρες ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής στην Κατσικά των Ιωαννίνων, στην οποία φοιτά ο επί τρεις εβδομάδες αγνοούμενος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Oπως δήλωσε χθες ο κ. Κώστας Μάντζαρης, ενημέρωσε προφορικά για τις απειλές αυτές τον εισαγγελέα, ενώ επιφυλάχτηκε να κινηθεί και νομικά κατά των άγνωστων δραστών, με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

Αναφορικά με τα όσα έχουν γραφτεί, ειπωθεί και μεταδοθεί με αφορμή το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου, ο διευθυντής της Σχολής υποστήριξε πως πολλά γεγονότα έχουν διαστρεβλωθεί και συνέστησε ψυχραιμία. Επανέλαβε, δε, πως η διοίκηση της Σχολής δεν είχε καμία επίσημη καταγγελία ή αναφορά για περιστατικά εκφοβισμού του Βαγγέλη από συμμαθητές του, ενώ ανέφερε πως για όσα γνώριζε είχαν ενημερωθεί και οι γονείς του σπουδαστή.

Χθες έφτασε στη Γαλακτοκομική Σχολή η τριμελής επιτροπή του Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» που ξεκίνησε την Eνορκη Διοικητική Εξέταση. «Συγκροτήθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των καταγγελιών περί ενδοσχολικής βίας. Ο σκοπός είναι να πάρουμε καταθέσεις και από το προσωπικό και από όποιον άλλον χρειαστεί, προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα πόρισμα», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής, νομικός σύμβουλος, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΣυναυλία για την ενίσχυση του κοινωνικού ιατρείου
Επόμενο άρθροΣήμερα Τετάρτη στο ΠΠΙΕΔ η Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.