Εκβιαστές απειλούσαν μητέρα ότι θα σκοτώσουν το γιο της για 1.000 ευρώ

0

ImageHandler (1)Τρία μερόνυχτα αγωνίας και τρόμου πέρασε μια 54χρονη μητέρα στην Πάτρα, που είχε πέσει στα νύχια αδίστακτων εκβιαστών οι οποίοι της ζητούσαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που, όπως ισχυρίζονταν, τους το όφειλε ο γιος της.

Αρχικά, η γυναίκα δεχόταν καθημερινά απειλές μέσω τηλεφώνου από έναν 36χρονο που απαιτούσε εκβιαστικά τα χρήματα της υποτιθέμενης οφειλής. Τα τηλεφωνήματα κράτησαν από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή το απόγευμα, οπότε ο 36χρονος πήγε στο σπίτι της συνοδευόμενος από έναν 24χρονο «φουσκωτό».

Οι δράστες άρχισαν να απειλούν την 54χρονη ότι θα σκότωναν το παιδί της αν δεν τους παρέδιδε τα χρήματα. Εκείνη, όμως, βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει την Αστυνομία και άνδρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι της, όπου συνέλαβαν τους δύο εκβιαστές. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια που σχημάτισε δικογραφία για εκβίαση σε βάρος των δυο ανδρών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Διακοπή χρηματοδότησης των Δήμων” και απάντηση…
Επόμενο άρθροΡωμανιάς: Τα αποθεματικά των ταμείων έχουν σχεδόν μηδενίσει
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.