Δράμα : 27χρονος Βούλγαρος μετέφερε 19 κιλά λαθραίου καπνού

0

ImageHandler (1)Η ακαταστασία που επικρατούσε στο χώρο αποσκευών του Ι.Χ. αυτοκινήτου που έφτασε από την Βουλγαρία στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στην Εξοχή της Δράμας, έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου που άρχισαν να ερευνούν τον… χαμό!

Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν όταν, κάτω από τις σωριασμένες… κουβέρτες και τα σεντόνια που υπήρχαν στο πορτ μπαγκάζ, ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένες δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 18 κιλών και 920 γραμμαρίων, τον οποίο δεν είχε δηλώσει κατά την είσοδό του ο οδηγός με αποτέλεσμα να μην καταβληθούν στο δημόσιο οι αναλογούντες φόροι και δασμοί.

Ο 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Εκτός από τον λαθραίο καπνό, που εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του αλλοδαπού ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΕΛΤΑ : 189 προσλήψεις σε Αθήνα και Πειραιά
Επόμενο άρθροΣκόρπιζαν χασίς στον δρόμο ενώ τους καταδίωκαν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.