Γάζωσε με σφαίρες το αυτοκίνητο της πρώην φίλης του

0

ImageHandler (6)Όπλο μπορεί να μην βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός 35χρονου που φέρεται να «γάζωσε» με σφαίρες το αυτοκίνητο της πρώην φίλης του στο Ηράκλειο, ωστόσο θα δικαστεί την Παρασκευή από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας!

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη και σε ποια χρονική στιγμή, όμως η νεαρή γυναίκα βρήκε το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι της με τέσσερις τρύπες από σφαίρες. Όταν κάλεσε την Αστυνομία, έδωσε κατάθεση υποδεικνύοντας ως υπεύθυνο τον πρώην φίλο της που φέρεται να είχε εξοργιστεί από την απόφασή της να βάλουν τέλος στον μακροχρόνιο δεσμό τους.

Οι άνδρες της Ασφαλείας πέρασαν χειροπέδες στον πρώην σύντροφό της, που όμως αρνήθηκε κάθε σχέση με το περιστατικό και δεν έχει απασχολήσει για άλλα αδικήματα τις αρχές. Το όπλο με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε το όχημα της κοπέλας δεν έχει βρεθεί ακόμη και η έρευνα συνεχίζεται.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΕπανεγγραφή των αιώνιων φοιτητών ΑΕΙ/ΤΕΙ με προσωπικές συνεντεύξεις
Επόμενο άρθροΔρ. Google: Ιατρικές συμβουλές από την γνωστή μηχανή αναζήτησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.