Αυτός σκότωσε τη 32χρονη γυμνάστρια στην Καλαμάτα και αυτοκτόνησε…

0

ta-teleutaia-logia-tis-32xronis-gumnastrias.w_lΕξω από το σπίτι της στην Καλαμάτα πυροβόλησε την νεαρή γυμνάστρια ο πρώην σύντροφός της, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Η άτυχη γυμνάστρια Ελίνα Βαχαβιόλου προσπάθησε να καλέσει τον πατέρα της σε βοήθεια, όταν ωστόσο αυτός βγήκε έξω ήταν ήδη αργά, καθώς αντίκρυσε τα δύο πεσμένα στο δρόμο σώματα.

Η κοπέλα πρόλαβε μόνο να φωνάξει «Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα!» και ακολούθησε ο πρώτος πυροβολισμός, όπως αναφέρει η τοπική Ελευθερία.

Σχεδόν την ίδια στιγμή που η Ελληνίδα γυμνάστρια έπεφτε στο έδαφος χτυπημένη στο κεφάλι, ο 30χρονος πρώην εραστής της, αλβανικής καταγωγής, κόλλησε το όπλο στο κρόταφο και αυτοπυροβολήθηκε. Κανένας γείτονας ή ο πατέρας της γυμνάστριας δεν άκουσε πυροβολισμούς ή καβγά.

Στον τόπο του εγκλήματος, έξω από το σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί της Σήμανσης βρήκαν δύο κάλυκες και το μικρό πυροβόλο όπλο.

Κάποιοι μώλωπες στο πρόσωπο της κοπέλας ήταν αντίδραση του οργανισμού της στον πυροβολισμό: έτσι είπαν οι γιατροί που την εξέτασαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου της έγινε και αξονική χωρίς να βρεθούν ίχνη από χτυπήματα.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν τον νεαρό να την περίμενε στο σημείο, καθώς γνώριζε πότε γυρίζει από το γυμναστήριο, και να την αιφνιδιάζει. Είχε προηγηθεί ένας δεσμός μεταξύ τους που κατά την ίδια πηγή διακόπηκε πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο τραγικός πατέρας φέρεται να μην γνώριζε για την συγκεκριμένη σχέση της μοναχοκόρης του, όπως και αρκετοί ακόμη στον περίγυρό της.

Ο δράστης και αυτόχειρας βρισκόταν χωρίς άδεια παραμονής στην Ελλάδα και μάλιστα είχε απελαθεί πριν από ένα έτος, αλλά είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα.

54564664Τα ψέματα του 30χρονου δράστη και αυτόχειρα, είχαν αποτελέσει την αιτία που η 32χρονη Ελίνα Βαχαβιόλου, είχε ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους. Ο 30χρονος είχε εμφανιστεί στην Ελίνα, ως… Ιταλός υπήκοος, που ονομαζόταν Erisiano Capetano, αποκρύπτοντας ότι ήταν από την Αλβανία και το πραγματικό του επώνυμο ήταν Ismaigil. Είχαν συναντηθεί σε γυμναστήριο της Καλαμάτας, όπου μοιράζονταν την κοινή τους αγάπη στην εκγύμναση. Κάποια στιγμή ανέπτυξαν προσωπικές σχέσεις.

Τον Μάιο του 2014, ο 30χρονος είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα γιατί είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν είχε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Τον Ιούνιο όπως προβλέπεται από τον νόμο του δόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα προκειμένου να εγκαταλείψει την Ελλάδα εντός 30 ημερών. Ποτέ δεν το έκανε όμως. Πριν από δύο μήνες, λίγο πριν τις γιορτές, η Ελίνα φαίνεται να κατάλαβε πολλά από τα ψέματα του νεαρού άνδρα, κυρίως την καταγωγή του, ενώ δεν έλαβε και πειστικές απαντήσεις από εκείνον. Η 32χρονη γυμνάστρια διέκοψε τη σχέση μαζί του ενώ εκείνος συνέχισε να την πολιορκεί πιεστικά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 32χρονη είχε συνδεθεί με άλλον άνδρα, κάτι που έμαθε Erisiano και οι προσεγγίσεις του φαίνεται να έγιναν πιο απειλητικές.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα για τα 23 χρόνια από την κοίμηση του Μητροπολίτη Φιλαδελφείας – Ιωνίας, Τιμόθεου
Επόμενο άρθροΈνοπλη ληστεία στο σπίτι του Δημάρχου Κηφισιάς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.