Cine Strouga: “Κλέφτες”

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

981198Την Κυριακή 4 Γενάρη στη Στρούγκα, Δεκελείας 116, ξεκινάμε τη νέα κινηματογραφική χρονιά με τους “Κλέφτες”, του Μάκη Παπαδημητράτου (2007, διάρκεια 87′):

Δυο μικροκλέφτες στην Αθήνα του 2007. Μπαίνουν σε σπίτια και παίρνουν λίγα, για να μην τους καταλάβουν πως τα πήραν, και να μπορέσουν να ξαναμπούν μετά από λίγο καιρό και να πάρουν πάλι λίγα. Δεν τους φτάνουν όμως! Μεταπουλούν κλεμμένα, ποντάρουν στο στοίχημα ελπίζοντας στο εύκολο κέρδος. Μια ζωή, χωρίς ζωή, θεατές μπροστά στην τηλεόραση. Τέλμα. Και ξαφνικά ένας στόχος: Ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ. Τώρα χρειάζονται περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να βρουν τρόπο να τα κερδίσουν. Πρέπει να σκεφτούν το μεγάλο κόλπο. Ένα σπίτι πλουσίων, το αδειάζουν κανονικά και βγήκανε τα λεφτά για το ταξίδι. Ο ένας μέσα, ο άλλος τσίλιες. Στο σπίτι όμως, δε βρίσκουν χρήματα, βρίσκουν ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να ξέρει. Ένα μυστικό ζωής και θανάτου…

Η προβολή αρχίζει στις 9 μμ. Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη.

Από την Παρασκευή 2/1 στις 9, λειτουργεί κανονικά και το αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο/μπαρ του χώρου.

Προηγούμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Αιτωλός Ν.Φ.: Με Λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Βασιλείου (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΟ Εορτασμός των Θεοφανείων στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.