30-dhmotiko-katarreysh-8Στις 4 Δεκεμβρίου 2014 μετά από έντονη νεροποντή, είχε καταρρεύσει το παλιό τοιχίο της μάντρας του 3ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο από το ρεπορτάζ του Fx, ΕΔΩ.

Από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακατασκευή της μάντρας από τον ΟΣΚ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες από το ρεπορτάζ που έκανε το Fx-news.gr στις 12 Ιανουαρίου, κατασκευάστηκε καινούργιο τοιχίο. Η δομική κατασκευή του ολοκληρώθηκε και απομένουν οι εργασίες επιχρίσματος.

 

Προηγούμενο άρθροNorman Atlantic: Επίθεση από καρχαρίες να δέχτηκαν ενδεχομένως τα θύματα
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Τα τελευταία αποτελέσματα των τμημάτων του “Ιστορικού”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.