Σκάκι: Μεγάλη νίκη του ΣΟΝΦ επί της ΑΕΚ με 8-2

0
Οι 2 τελευταίες παρτίδες της συνάντησης: Γρηγοριάδης - Καλογριδάκης και Φαραντούρη - Αγριοπούλου

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η ομάδα του ΣΟΝΦ την Κυριακή 18 Γενάρη σημειώνοντας πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, και μάλιστα με ευρύ σκορ, στον αγώνα για το 2ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου της Α’ Εθνικής.Η επικράτηση του ΣΟΝΦ ήταν καθαρή όπως δείχνει και το τελικό 8-2, όχι όμως εύκολη, καθώς η ομάδα της ΑΕΚ έχει αξιόλογο και έμπειρο δυναμικό.

Οι 2 τελευταίες παρτίδες της συνάντησης: Γρηγοριάδης - Καλογριδάκης και Φαραντούρη - Αγριοπούλου
Οι 2 τελευταίες παρτίδες της συνάντησης: Γρηγοριάδης – Καλογριδάκης και Φαραντούρη – Αγριοπούλου

Το σκορ για τον ΣΟΝΦ άνοιξε ο Θοδωρής Καλογριδάκης απέναντι στον Γιάννη Γκίκα. Μετά τις πειστικές νίκες των Δημήτρη Βαζελάκη, Λουκά Κονιστή και Ελένης Μπαλάσκα που ακολούθησαν το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-0. Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και η παρτίδα στην 1η σκακιέρα όπου ο αρχηγός του ΣΟΝΦ Νίκος Μπαλάσκας νίκησε με όμορφη επίθεση τον Διεθνή Μετρ Κώστα Μουτούση ενώ στην 10η σκακιέρα ο Αναστάσης Κλειδαράς αφού έβγαλε άσχημη θέση στο άνοιγμα στη συνέχεια αμύνθηκε πεισματικά και απέσπασε ισοπαλία από τον Πάνο Σιμιτζόγλου. Στη γυναικεία σκακιέρα μετά από αμοιβαία λάθη η Ντίνα Σερετάκη αύξησε το σκορ σε 6,5-0,5 και στη 2η σκακιέρα ο Νίκος Σερετάκης έφερε ισοπαλία με τον Κώστα Νικολαϊδη. Το σκορ μείωσε σε 7-2 ο Μιχάλης Γρηγοριάδης –πρωταθλητής Ελλάδας κάτω των 16 και δευτεραθλητής Ελλάδας κάτω των 18- που νίκησε τον Γιώργο Καλογριδάκη, ο οποίος έχασε από χρόνο σε χειρότερη θέση. Το τελικό 8-2 σφράγισε η Μαρίνα Φαραντούρη με την επικράτησή της επί της Σταυρούλας Αγριοπούλου.

Μετά τον δεύτερο γύρο ο ΣΟΝΦ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας η μόνη ομάδα με δύο νίκες. Ο 3ος γύρος του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φλεβάρη, οπότε ο ΣΟΝΦ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων.

Προηγούμενο άρθροΗ εκπαίδευση των Εθελοντών Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΓαλλία: Αφιέρωμα αλληλεγγύης προς τους Έλληνες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.