Τα Θεοφάνεια ή Θεοφάνια ή γιορτή των Επιφανείων ή Αγίων Φώτων είναι μια από τις μεγαλύτερες και αρχαιότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης. Δυστυχώς στη Νέα Φιλαδέλφεια η μεγάλη γιορτή έγινε στη σκιά των τελευταίων γεγονότων που αφορούν τη κατασκευή του Γηπέδου της ΑΕΚ.

Γύρω στις 11πμ στην λίμνη του Άλσους εκατοντάδες δημότες της πόλης είχαν μαζευτεί για τον αγιασμό των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη Λίμνη, όπως γίνεται και κάθε χρόνο. Παρόντες φυσικά και η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο. Υπήρχαν όμως και δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι δε σταμάτησαν να “αποδοκιμάζουν” τον δήμαρχο σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ και τα τελευταία γεγονότα. Πολλές φορές η κατάσταση πήγε να ξεφύγει στη λίμνη του Άλσους, αλλά χάριν στην παρέμβαση των ψυχραιμoτέρων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κατά την αποχώρηση του δημάρχου και κατεβαίνοντας στη Δεκελείας (είσοδο του άλσους), είχαμε πάλι

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καμπούρης μετά την επίθεσ ηπου δέχτηκε φωτο-
Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καμπούρης μετά την επίθεση που δέχτηκε
πηγη φωτογραφίας

έντονες αποδοκιμασίες, αψιμαχίες, επικράτησε για λίγο πανικός με την αστυνομία να κλείνει τον δρόμο έτσι ώστε να μπορέσει να αποχωρήσει με ασφάλεια ο δήμαρχος. Εκείνη την ώρα -σύμφωνα με πληροφορίες- χτυπήθηκε στην είσοδο του άλσους ο τοπικός δημοσιογράφος Μανώλης Καμπούρης, ο οποίος αποχώρησε αιμόφυρτος από το άλσος. Ζημιές έπαθε και το αυτοκίνητο του δήμου που είχε φέρει τον δήμαρχο για τον αγιασμό στο άλσος. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η αστυνομία έκανε τρεις συλλήψεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Προηγούμενο άρθροΣχολεία: Πότε θα κλείσουν λόγω των εκλογών…
Επόμενο άρθροΘεοφάνεια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από τον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Μαδύτου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.