Με τεράστια επιτυχία ο σύλλογος Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ» πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του, στο κέντρο ΓΟΡΓΟΝΑ, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015.

Πάνω από 200 παρευρισκόμενοι τίμησαν το σύλλογο και απόλαυσαν Παραδοσιακή Ηπειρώτικη μουσική, από δημοφιλείς καλλιτέχνες του είδους. Σταύρος Καψάλης, Ναπολέων Δάμος στο κλαρίνο και Αντώνης Κυρίτσης, Κώστας Τζίμας, Παγώνα, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Μάκης Χήτος στο τραγούδι, μας ταξίδεψαν μουσικά στην όμορφη Ήπειρο και στην Ελληνική παράδοση.

Την πίτα των Ηπειρωτών ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας – Ιωνίας, κ. Γαβριήλ και οι Πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες κ.κ. Παντελεήμων Παπασσυνεφάκης & Επιφάνειος.

Ο σύλλογος Ηπειρωτών Φ.Χ. βράβευσε για την προσφορά τους, τούς πρώην προέδρους του συλλόγου. Συγκεκριμένα, τον πρώτο πρόεδρο και ιδρυτή Γιώργο Κοσμά (τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Μάκης Χήτος), τον δεύτερο πρόεδρο Κώστα Ντάτση (τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος) και τον τρίτο, Γιώργο Ζαρανίκα (τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος). Βραβεύτηκε επίσης και ο μεγάλος δημοτικός τραγουδιστής Αντώνης Κυρίτσης, τον οποίο ο σύλλογος μας έκανε επίτιμο μέλος του.

Από τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την εκδήλωση τίμησαν:

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Πάνος, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Ανανιάδης, Μιχάλης Λάλος, Βαγγέλης Κουμαριανός, η πρόεδρος της Κοινωφελούς & δημοτική σύμβουλος Αντωνία Αναγνώστου, ο υπεύθυνος αθλητισμού & δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Μανωλεδάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «νέο» Γιώργος Αράπογλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», δημοτικός σύμβουλος & πρόεδρος του Ιωνικού Ν.Φ Απόστολος Κόντος, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ» Βάσω Αγαγιώτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ντάτσης, Νίκος Σιώρης, η τοπική σύμβουλος Ν.Χ. Δάφνη Δρούγκα, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Ανεμογιάννης, η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Ρούλα Εξάρχου, ο π. Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αλέκος Λάλος, ο π. αντιδήμαρχος Μπάμπης Μπόβος, η π. αντιδήμαρχος Ρούλα Κοσμά, η γραμματέας της Δύναμης Πολιτών Βάλια Ματσουκά και η Πρόεδρος των Κρητών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ελένη Κανατά.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο γενικός εισαγγελέας Ενόπλων δυνάμεων Δάφνης Κωνσταντίνος, η πρόεδρος των εφετών Ναυσικά Φράγκου, η δικαστικός Αγνή Φράγκου, η δικαστικός Παναγιώτα Ρουμπή, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, εκπρόσωπος του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Μεταμόρφωσης και πρόεδρος των Ηπειρωτών Βαγγέλης Γαρούφος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ρούλα Πατίλη (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ) και Αντώνης Νταβανέλλος (ΣΥΡΙΖΑ).

Εκπρόσωποι Ηπειρωτών: Από την Πανηπειρωτική συνομοσπονδία Ελλάδος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής, ο Χριστόφορος Ευθυμίου, η Ελευθερία Σιαμέτη, η Μαρίνα Τζάκου, ο Κώστας Μπατσής, Ζαχαρίας Καψάλης και Ελένη Ντάσιου. Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Γαλατσίου Ηλίας Χρηστάκος, ο αντιπρόεδρος των Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης, η αντιπρόεδρος της αδελφότητας Κοκκινιάς Θεσπρωτίας Ματούλα Μόσχου, ο Αλέκος Γκαρτζώνης της αδελφότητας Αμμότοπου Άρτας και η Αλεξάνδρα Μπαλούμη των Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου.

Να σημειώσουμε ότι για την επιτυχία της εκδήλωσης «έδωσαν τα πάντα» οι: Μάκης Χήτος, Βέττος Βασίλης, Μήλα Μαριάννα, Βέττου Τζένη, Ντάσιου Ελένη, Σουρτζή Αγγελική Νίτσα Δάφνη, Ντάτσης Κωνσταντίνος, Λάλος Μιχάλης, Αλυμάρα Σοφία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί:
• Τις επιχειρήσεις της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τις προσφορές τους στο σύλλογο, υπέρ της λαχειοφόρου αγοράς της εκδήλωσης.
• Το χορευτικό του Κέντρου Ελληνικής Τέχνης (ΚΕΤε).

Δείτε το Φωτορπορτάζ του Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τη κοπή πίτας των Μικρασιατών Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Πρεμιέρα με νίκη και ενδοφιλαδελφειώτικη αναμέτρηση με ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.