“Γυμνάσιο Ερχόμαστε”!

0

178787Ο Σύλλογος Διδασκόντων σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου «ΣΠΑΘΑΡΗ» Νέας Φιλαδέλφειας, και την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα την: «Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο» την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Η παρουσίαση θα γίνει με κύριο ομιλητή τον ψυχολόγο κο Ευάγγελο Μανουρά μέλος της ομάδας Ψυχικής Υγείας του Δήμου. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει σύντομη ανάλυση του φαινομένου και θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και απορίες από τους γονείς, με σκοπό την κατανόηση αυτού.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Συλλαλητήριο για το γήπεδο της ΑΕΚ τη Δευτέρα!
Επόμενο άρθροΗ δομή και οι συνωμοτικοί κανόνες της εγκληματικής οργάνωσης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.